KIM MAESSEN

De sieraden die we hier maken en verkopen, maken deel uit van vele verhalen die in de loop van de tijd groeien. Onze klanten komen, gaan, komen terug en voegen aan hun collectie stukken toe die in de loop van de tijd zullen blijven bestaan, en waar veel ervaringen en verhalen aan vasthangen. Deze herinneringen zullen allemaal worden doorgegeven en opnieuw worden verteld. Ze betekenen iets. Zij zijn belangrijk.

 

Kim Maessen Juwelier biedt prachtige collecties verloving en trouwringen aan. Ons team staat klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte verloving en trouw juweel. Unieke diamanten juwelen die van generatie op generatie kunnen doorgegeven worden. Elke juweel is uniek, net zoals de persoon die het juweel draagt. Kim Maessen maakt sinds 2000 juwelen die de schoonheid van edelstenen uitdrukken. Feestelijk en tegelijkertijd modern, met de persoonlijkheid van de drager als middelpunt te samen met onze sprankelende diamanten.

Ga met ons mee op reis in de fascinerende wereld van de edelstenen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de ongelooflijke kleurintensiteit en diversiteit van zeldzame edelstenen. We hechten veel belang aan de uniciteit van de kleuren van onze edelstenen en selecteren elke steen daarom zorgvuldig met de hand. Zo zorgen we ervoor dat alleen onberispelijke schatten in onze eigen huis collecties worden gepresenteerd. Een blijvende herinnering aan speciale, onvergetelijke momenten en belangrijke mijlpalen.

Go to top