KIM MAESSEN

FOPE vervaardigt juwelen van uitmuntende kwaliteit en buitengewone schoonheid. De gewoven gouden schakels zijn rekbaar waardoor de juwelen zeer comfortabel dragen. Er komt geen sluiting aan te pas, u schuift de juwelen zo om de pols. In elke kleur goud zijn de armbanden even mooi! Vindt u het lastig om te besluiten welke kleur het beste bij u past? Stack them all!

Het Italiaanse Fope is één van de beroemdste sieradenhuizen ter wereld. Fope maakt juwelen van buitengewone schoonheid en kwaliteit en dit door enkel de allerbeste materialen te gebruiken. Nagenoeg alle kwalitatief zeer hoogstaande juwelen van Fope Gioielli zijn zowel in het wit, geel en rosé goud verkrijgbaar waardoor er binnen de stralende collectie altijd een keuze te maken is die aansluit bij uw persoonlijke smaak en voorkeur.

Het Italiaanse merk FOPE vervaardigt juwelen van uitmuntende kwaliteit en buitengewone schoonheid. De gewoven gouden schakels zijn rekbaar waardoor de juwelen zeer comfortabel dragen. Wij zijn er weg van, deze geweldige armbanden van Fope zonder sluiting! Fope is gevestigd in Vicenza, Italië, en biedt zeer karakteristieke juwelen, direct herkenbaar en uniek in de internationale juwelenwereld.

Deze armbanden van Fope zijn flexibel en daardoor zeer comfortabel te dragen. Er komt geen sluiting aan te pas, u schuift de juwelen zo om de pols. De armbanden zijn makkelijk draagbaar doordat ze rekbaar zijn. Voor zowel een chique als sportieve uitstraling. In elke kleur goud zijn de armbanden even mooi! Vindt u het lastig om te besluiten welke kleur het beste bij u past? Stack them all!

Warm Welcome @ Kim Maessen

Go to top