KIM MAESSEN

ribbon_all_banner_white

Al meer dan 20 jaar creëren wij prachtige collecties met een modieuze, aparte en toch altijd vrouwelijke uitstraling. Elk sieraad uit het atelier van Kim Maessen wordt met de hand, met veel liefde voor detail en met de grootste precisie gemaakt. Alle juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaats goud, diamanten en zorgvuldig uitgekozen edelstenen. Sieraden van de hand van Kim vertellen steeds uw  eigen verhaal. 

De Kimm Collection wordt gekenmerkt door een unieke en onmiskenbare stijl: de elegantie van een verfijnde vorm van luxe die vrouwen vergezelt in hun dagelijks leven. Kimm’s sieraden zijn ontworpen met liefde voor de hoogste kwaliteit door de in Genk geboren oprichtster. Juwelen vol met verhalen, uniek en  gepersonaliseerd steeds in 18 karaat goud bezet met diamanten én edelstenen. Elk juweel vertelt een ander verhaal. Mooie en ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet.

Vanuit mijn eindeloze passie voor de zeldzaamste en meest intens gekleurde edelstenen, creëren we verrassende en speelse ontwerpen die elegantie én vrouwelijkheid uitstralen. Ik geloof dat luxe nooit overdreven of intimiderend mag zijn, maar leuk, natuurlijk en gemakkelijk te dragen. De betoverende en harmonieuze kleuren composities die resulteren in een ware edelsteen symfonie. Altijd op zoek naar natuurlijke schatten, gebruiken we zeldzame, unieke edelstenen, die worden geëerd in speciale individuele stukken, onze Kimm Collection.

Een handgemaakt juweel doet dromen. Ben je op zoek naar een juweel met een persoonlijke betekenis, een unieke touch of een verwerking van een eigen element? Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het stuk een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Het is mijn passie om kostbare, tijdloze sieraden te ontwerpen die net zo mooi en individueel zijn als de mensen die ze dragen. Het verhaal achter deze gepersonaliseerde  gouden armband bezet met briljanten? Alexander ♡ Laurens ♡ Floris ♡ Geert 

Om de perfecte edelsteen te kiezen, is kennis van zaken nodig en die hebben wij voor jou in huis. Ons ervaren team staat klaar om je betrouwbaar advies te bieden en je te helpen de juiste keuze te maken, zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt. Geïnspireerd door onze eindeloze passie voor de zeldzaamste en meest intens gekleurde edelstenen, creëren we verrassende en speelse ontwerpen die tegelijkertijd elegantie en vrouwelijkheid uitstralen. 

De diamant is de mooiste, hardste en meest begeerde edelsteen. Iedere diamant wordt na een lange zoektocht persoonlijk uitgezocht en geselecteerd. Het is het stralende middelpunt van onze Kimm Solitaire Collection: een harmonieus samenspel van de innerlijke uitstraling van de diamant met stijlvol, generatie overschrijdend design. Voor altijd verbonden met het symbool van een ring. Omdat verlovingsringen meestal elke dag worden gedragen, vertrouwt Kim op tijdloze elegantie, vervaardigd in hoogwaardig 18 karaats goud, aangevuld met fonkelende diamanten en een individuele zetting.

In het ontwerpen van onze Kimm juwelen houden we steeds één ding voor ogen: uw glimlach en geluk! Hiervoor gaan we dan ook tot het uiterste op vlak van personalisatie. Een nieuw leven voor je oude juwelen. Een persoonlijk verhaal, dat tastbaar wordt én een herinnering voor altijd. Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het stuk een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Laat uw sieraden door ons personaliseren en geniet nog meer van dat wat u dierbaar is.  

Go to top