KIM MAESSEN

Al meer dan 20 jaar creëren wij prachtige collecties met een modieuze, aparte en toch altijd vrouwelijke uitstraling. Elk sieraad uit het atelier van Kim Maessen wordt met de hand, met veel liefde voor detail en met de grootste precisie gemaakt. Alle juwelen zijn vervaardigd uit 18 karaats goud, diamanten en zorgvuldig uitgekozen edelstenen. Sieraden van de hand van Kim vertellen steeds uw  eigen verhaal. 

Kimm’s Collection, unieke edelstenen en juwelen die van generatie op generatie kunnen doorgegeven worden. Elke creatie is uniek, net zoals de persoon die het juweel draagt. Kimm’s Collection, vanwege de steeds toenemende vraag van onze klanten naar exclusief maatwerk én vanwege onze interesse in het verhaal achter uw juweel. Wij maken uw dromen waar. Het verhaal achter deze volledig op naam gepersonaliseerde 18 karaat gouden armband bezet met briljanten? 

In het ontwerpen van onze Kimm juwelen houden we steeds één ding voor ogen: uw glimlach en geluk! Hiervoor gaan we dan ook tot het uiterste op vlak van personalisatie. Een nieuw leven voor je oude juwelen. Een persoonlijk verhaal, dat tastbaar wordt én een herinnering voor altijd. Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het stuk een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Laat uw sieraden door ons personaliseren en geniet nog meer van dat wat u dierbaar is.  

Er wordt steeds de mooiste selectie juwelen van unieke en exclusieve merken aangeboden. Prachtige hand gemaakte juwelen worden volledig naar de wensen van de klant gemaakt. Zo creëren we een pièce unique voor iedere gelegenheid. Tot in de kleinste details wordt jouw persoonlijk juweel afgewerkt. Met het juiste advies en een warme service zal je worden geholpen door Kim en haar team. Een juwelier waar ze willen dat je je thuis voelt. Kom zeker langs en ontdek de prachtige collectie van Kim Maessen.

De diamant is de mooiste, hardste en meest begeerde edelsteen. Iedere diamant wordt na een lange zoektocht persoonlijk uitgezocht en geselecteerd. Het is het stralende middelpunt van onze Kimm Solitaire Collection: een harmonieus samenspel van de innerlijke uitstraling van de diamant met stijlvol, generatie overschrijdend design. Voor altijd verbonden met het symbool van een ring. Omdat verlovingsringen meestal elke dag worden gedragen, vertrouwt Kim op tijdloze elegantie, vervaardigd in hoogwaardig 18 karaats goud, aangevuld met fonkelende diamanten en een individuele zetting.

Vind je in onze uitgebreide selectie toch niet meteen wat je zoekt? Dan gaan wij nog net dat stapje verder en maken we volledig naar jouw wensen het ultieme juweel. Een schets, een tekening, een foto van het internet, of gewoon een beeld in je hoofd? Samen kiezen we het ontwerp, de materialen, de steen en de afwerking. Misschien heb je een steen die je graag verwerkt zou zien in de ring? Samen brengen wij je idee maar al te graag tot leven.

Vanuit mijn eindeloze passie voor de zeldzaamste en meest intens gekleurde edelstenen, creëren we verrassende en speelse ontwerpen die tegelijkertijd elegantie én vrouwelijkheid uitstralen. Ik geloof dat luxe nooit overdreven of intimiderend mag zijn, maar leuk, natuurlijk en gemakkelijk te dragen. De betoverende en harmonieuze kleuren composities die resulteren in een ware edelsteen symfonie. Altijd op zoek naar natuurlijke schatten, gebruiken we ook zeldzame, unieke edelstenen, die worden geëerd in speciale individuele stukken, onze Kimm Collection.

Om de perfecte edelsteen te kiezen, is kennis van zaken nodig en die hebben wij voor jou in huis. Ons ervaren team staat klaar om je betrouwbaar advies te bieden en je te helpen de juiste keuze te maken, zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt. Geïnspireerd door onze eindeloze passie voor de zeldzaamste en meest intens gekleurde edelstenen, creëren we verrassende en speelse ontwerpen die tegelijkertijd elegantie en vrouwelijkheid uitstralen.  Gekleurde edelstenen zijn inmiddels het favoriete stuk van talloze vrouwen over de hele wereld en vergezellen hen elke dag in de mooiste kleuren combinaties en gelaagde looks.  

Ga met ons mee op reis in de fascinerende wereld van de edelstenen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de ongelooflijke kleurintensiteit en diversiteit van zeldzame edelstenen. We hechten veel belang aan de uniciteit van de kleuren van onze edelstenen en selecteren elke steen zorgvuldig met de hand. Zo zorgen we ervoor dat alleen onberispelijke schatten in onze collecties worden gepresenteerd.

Warm Welcome @ Kim Maessen

Go to top