KIM MAESSEN

De sieraden die we hier maken en verkopen, maken deel uit van vele verhalen die in de loop van de tijd groeien. Onze klanten komen, gaan, komen terug en voegen aan hun collectie stukken toe die in de loop van de tijd zullen blijven bestaan, en waar veel ervaringen en verhalen aan vasthangen. Deze herinneringen zullen allemaal worden doorgegeven en opnieuw worden verteld. Ze betekenen iets. Zij zijn belangrijk.

 

Kim Maessen Juwelier biedt prachtige collecties verloving en trouwringen aan. Ons team staat klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte verloving en trouw juweel. Unieke diamanten juwelen die van generatie op generatie kunnen doorgegeven worden. Elke juweel is uniek, net zoals de persoon die het juweel draagt. Kim Maessen maakt sinds 2000 juwelen die de schoonheid van edelstenen uitdrukken. Feestelijk en tegelijkertijd modern, met de persoonlijkheid van de drager als middelpunt te samen met onze sprankelende diamanten.

Op Moederdag zeggen we tegen onze mama hoeveel we van haar houden. Zeg haar dat ze uniek is met een juweel van Kim Maessen als geschenk. Maak je mama blij met onze 18 karaats gouden stijlvolle armbanden, kettingen, ringen of oorbellen. Bezorg jouw mama een onvergetelijke Moederdag!

Opgericht vanuit de overtuiging dat het belangrijk is om herinneringen te koesteren en zo ook de tijd die je hebt met de mensen die je liefhebt. Kim Maessen is de oprichter van BE WITH ME, wij hebben reeds méér dan 20 jaar ervaring in het creëren van herdenkingsjuwelen. Aarzel niet ons te contacteren om uw volledig gepersonaliseerd juweel te bespreken. Assen van uw Dierbare worden steeds met het nodige respect verwerkt in uw sieraad.

Ga met ons mee op reis in de fascinerende wereld van de edelstenen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de ongelooflijke kleurintensiteit en diversiteit van zeldzame edelstenen. We hechten veel belang aan de uniciteit van de kleuren van onze edelstenen en selecteren elke steen daarom zorgvuldig met de hand. Zo zorgen we ervoor dat alleen onberispelijke schatten in onze eigen huis collecties worden gepresenteerd. Een blijvende herinnering aan speciale, onvergetelijke momenten en belangrijke mijlpalen.

Verras jouw Valentijn met een Valentijns cadeau en vier de liefde! Valentijn is dé dag van de geliefden, dus waarom die niet vieren met een mooi en duurzaam geschenk? Alles is mogelijk om jouw sieraad helemaal naar wens te maken zodat jij het allermooiste valentijns cadeau hebt!

Met kerst koesteren we onze geliefden. Gezellig samen genieten, klinken op oud en nieuw, en natuurlijk ook cadeautjes! Wil je deze kerst écht flink uitpakken? Dan wil je uiteraard een uniek cadeau geven of krijgen. Schenk deze Kerstmis een juweel aan uw geliefde. Kim Maessen geeft u inspiratie en tips voor het geschikte geschenk voor hem en haar.

Go to top