KIM MAESSEN

Bij Kim Maessen Juwelier in Genk vindt u juwelen van Mattioli. Ontdek de mooiste accessoires van dit seizoen, oorsieraden passend bij iedere outfit. Eindeloos te combineren door de vele kleuren en maten. De oorbellen worden gemaakt in 18 karaat goud, met en zonder diamant en een hanger van parelmoer.

Oorsieraden passend bij iedere outfit? Dan zijn deze prachtige Puzzle oorbellen van het Italiaanse merk Mattioli echt iets voor u! Eindeloos te combineren door de vele kleuren en maten. De oorbellen worden gemaakt in 18 karaat goud, met en zonder diamant en een hanger van parelmoer. Deze combinatie van materialen zorgt voor een extreem licht gewicht en zijn daardoor uiterst draagbaar.

What’s your colour today? Veelzijdigheid staat synoniem voor deze prachtige oorhangers, de kleurrijke aanhangers kunnen in een handomdraai verwisseld worden voor een andere kleur. Ontdek de mooiste accessoires van dit seizoen bij Kim Maessen Juwelier in Genk. De Mattioli collectie is een 18 karaat gouden juwelen collectie vrolijk, kleurrijk en speels.

Warm Welcome @ Kim Maessen

Go to top