Onze gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen, om met liefde te dragen. Een uniek en persoonlijk sieraad om elke dag te dragen zonder te wisselen. Deze luxe gouden ringen met namen met precies de juiste balans tussen eenvoudig en speciaal. Maar je bent niet beperkt tot het vermelden van je naam. De initialen kunnen die van een geliefde zijn, tekst kan de naam van iemand anders spellen of gewoon een leuk mode woord of mantra. Met deze collectie gaan wij véél verder dan woorden en letters om zo je eigen juweel te creëren. Onze gepersonaliseerde juwelen om creatief te worden en je individualiteit uit te drukken.

Een juweel staat voor een mooi moment, een unieke emotie. Dat weet ook Astrid Coppens. Dit juweel is speciaal voor haar ontworpen en staat volledig in teken van de liefde voor haar kinderen. Voor Astrid Coppens werd deze gepersonaliseerde ring ontworpen. De namen en geboortedatums van dochters Billie – Ray en Joey – Lee werden in deze 18 karaats geel gouden ring geplaatst. In de symbolen van betekenis werden diamanten verwerkt. Deze ring raakt hart én ziel.

Creëer gepersonaliseerde juwelen vol betekenis en koester zo je herinneringen. Elk juweel vertelt een uniek verhaal. Ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet. Leg mooie herinneringen vast in een gouden juweel, zo leeft een verhaal eindeloos voort. Juwelier Kim Maessen maakt juwelen die net zo uniek en speciaal zijn als jouw verhaal. Kim Van Oncen koos zonder twijfelen voor de namen van haar kinderen. Zo draagt ze het meest kostbare steeds bij haar. Persoonlijker wordt het niet. De namen Jack, Pippa, Stella én hun geboortesteentjes werden in deze 18 karaats geel gouden ring geplaatst. Een edelsteen gekozen op basis van de geboortemaand om zo de ring extra betekenis te geven.